T&П Консалтинг

Трајковски & Партнери Консалтинг

T&П е посветена, ефикасна и  висококвалитетна консалтинг пракса  специјализирана за поддршка на приватни компании и организации од јавниот сектор со цел подобрување на начинот на кој тие ги исполнуваат потребите на нивните клиенти и на начинот на кој го водат својот бизнис.

Т&П Менаџмент Академијата е посветена на обезбедување на најдобри можности за професионален развој на човековиот капитал на организациите, со што на истите им се овозможува да бидат конкурентни на динамичниот пазар.

Темите на нашите обуките се базираат на светските најдобри пракси и на одредени полиња на специјализација кое се бараат од страна на конкурентните менаџери и професионалци.

 

 

Види како
Подреди по
Приказ по страна
1.179,00 ден со ДДВ
707,00 ден со ДДВ

Овозможено од:

Preset Color