Коментари за курсот Microsoft Excel 2010

Напишете ваш коментар
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Постоечки кометари
Excel 2010
Excellent course to learn the basics of Microsoft Excel
Од: Viktor Stefanovski | Датум: 28.09.2015 09:24
Дали овој коментар беше корисен? Да Не (0/0)

Овозможено од:

Preset Color