Коментари за курсот Course Creation

Напишете ваш коментар
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Постоечки кометари
Test 1
iVote&MKT kursevi!
Од: Томислав Зографски | Датум: 29.07.2015 16:37
Дали овој коментар беше корисен? Да Не (1/0)
TEST2
MKT&Ivote
Од: Darko123# Tasevski321$$ | Датум: 18.08.2015 15:30
Дали овој коментар беше корисен? Да Не (0/0)

Овозможено од:

Preset Color